Skip to content

Vaalit ohitse, kiitos äänestäjille luottamuksesta!

Eurovaalit 2019 ovat ohitse. Parlamentaarikon paikka ei auennut, mutta suhteessa siihen, että kyseessä olivat valtakunnalliset vaalit, eikä minulla ole taustalla julkisuutta, enkä ole kansallisesti tunnettu, tulos on positiviinen: sain 2514 ääntä. Vilpitön ja hämmentynyt kiitos kaikille luottamuksesta! Se ei ole hullumpi tulos myöskään omalla listallani!

Äänistä iso osa tuli aivan eri puolilta Suomea, joten luen tätä myös siten, että köyhyys teemana on monella tärkeä. Toki se saattoi myös kaventaa äänestäjäkuntaa, mutta halusin nostaa köyhyyden keskusteluun. Siitä on puhuttu enemmän vasta viime syksystä alkaen ja se on vaikea aihe myös päättäjille, saati kansalaisille. Silti se koskettaa tavalla tai toisella monia. Liian monia. Eli en ole vaikenemassa aiheesta, vaan katson tämän myös kannustuksena jatkaa valitsemallani tiellä:)

Valtakunnalliset vaalit ovat myös kalliit ja nyt erityisiä haasteita aiheuttivat yleinen vaaliväsymys (ei oma), EU:n roolin etäisyys, ja hallitusneuvottelut, tuon oman tuntemattomuuspuolen ohella.

Katsotaan, mihin tie vie. Köyhyydestä siis kuitenkin jatkan tavalla tai toisella. Hengähdetään ja nautitaan Suomen suvesta! KIITOS!

Published inYleinen